perjantai 3. lokakuuta 2014

Pitaleivät

Mahtavia muhkeita pitaleipiä tuli Annin uunissa-blogin reseptillä. Väliin meillä tuli rosvopaistia, goudajuustoa, majoneesia, kurkkua, tomaattia ja valkosipulisuolakurkkua.





6 kpl

Pitaleivät:
7 dl vehnäjauhoja
2,5 dl vettä
1/3 osa hiivapalasta
1 tl suolaa
1 rkl oliiviöljyä

Lämmitä vesi ja sekoita siihen hiiva. Lisää suola ja jauhot samalla sekoitellen. Lisää öljy loppuvaiheessa ja vaivaa kimmoisaksi. Anna nousta liinan alla 30 minuuttia. Lämmitä uuni 250 asteeseen. Pyöritä taikinasta 6 palloa ja kauli ne noin 1 cm paksuisiksi. Anna vielä kohota hetki. Paista noin 7 minuuttia. Täytä haluamillasi täytteillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti