lauantai 9. huhtikuuta 2022

Mango-juustokakku tuoreesta mangosta

Raikas ja herkullinen juustokakku sisältää tuoretta mangoa ja limen mehua. 



16 cm rengasvuoka ja reunakalvo


Pohja:

100 g digestive-keksejä (7 kpl)

50 g voita sulatettuna


Täyte:

1 tuore mango

200 g philadelphia-juustoa

2 dl kuohukermaa

puolikkaan limen mehu

1 dl tomusokeria


Koristelu:

2 palaa fazerin tummaa suklaata


Jauha keksit tehosekoittimella ja lisää mikrossa sulatettu voi. Painele seos suoraan tarjoiluastialle käyttäen reunavuokaa ja reunakalvoa.

Leikkaa mangosta hedelmäliha tehosekoittimeen, tai sauvasekoittimen kulhoon jos haluat sosemaisempaa.

Vispaa kerma. Lisää tuorejuusto, silputtu mangon hedelmäliha, tomusokeri ja limen mehu. Sekoita hyvin. Kaada pohjan päälle vuokaan. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa. Irroita vuoasta.

Koristele sulalla tummalla suklaalla spritsaamalla sitä leivinpaperitötterön avulla suoraan kakun päälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti