Superihanaa kermaista juustokakkua jossa keksinpaloja antamassa kaakaoista makua. Tästä tuli suosikkini. Alkuperäinen resepti muokattu leivotaan-lehdestä.
20 cm irtopohjavuoan reunus tai irtorengas tarjoilulautaselle, sisälle reunakalvo
Pohja:
175 g suklaatäytekeksejä oreo (reilu 1 pötkö)
40 g voita (enemmän parempi koska pohja murenevaa, 60 g?)
Täyte:
n. 110 g suklaatäytekeksejä oreo (vajaa 1 pötkö)
250 g mascarponejuustoa
2 dl kuohukermaa
ripaus tomusokeria, ripaus vaniljasokeria
Säästä 1 keksi muruina pinnalle
Pohjaa varten murskaa keksit ja lisää sula voi. Painele vuokaan. Käytin irtorengasta suoraan tarjoilualustalla ja sisäpuolella reunakalvoa.
Paloittele täytteen keksit. Sekoita juusto ja vatkattu kerma. Lisää keksit ja sokerit. Kaada vuokaan. Koristele murskatulla keksinmurulla. Anna jähmettyä jääkaapissa yön yli. Irroita reunukset.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti