Kotimaisilla ompuilla täytetty uunissa paistettu juustokakku maistuu todella ihanalta!
24 cm irtopohjavuoka
Pohja:
200 g keksejä
100 g voita
1 tl kanelia
Omenatäyte:
4-6 omenaa
10 g voita
0,25 dl sokeria
1 tl kanelia
Tuorejuustotäyte:
200 g philadelphiajuustoa
200 g creme fraichea
1 muna
puolikkaan limen mehu
0,5 dl sokeria
Hauduta omenakuutiot pannulla pehmeiksi. Jäähdytä hetki.
Tee pohja murskaamalla keksit ja lisäämällä sulatettu voi. Levitä pohja 24 cm irtopohjavuokaan, jossa pohjalle leikattu leivinpaperiympyrä. Levitä omenatäyte pohjan päälle.
Sekoita tuorejuustotäytteen ainekset yhteen ja kaada päälle. Paista 175 asteessa noin 30 min. Jäähdytä yön yli jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti