keskiviikko 16. syyskuuta 2020

Paistettu omena-juustokakku

Kotimaisilla ompuilla täytetty uunissa paistettu juustokakku maistuu todella ihanalta!




24 cm irtopohjavuoka

Pohja:
200 g keksejä
100 g voita
1 tl kanelia

Omenatäyte:
4-6 omenaa
10 g voita
0,25 dl sokeria
1 tl kanelia

Tuorejuustotäyte:
200 g philadelphiajuustoa

200 g creme fraichea

1 muna

puolikkaan limen mehu

0,5 dl sokeria


Hauduta omenakuutiot pannulla pehmeiksi. Jäähdytä hetki.

Tee pohja murskaamalla keksit ja lisäämällä sulatettu voi. Levitä pohja 24 cm irtopohjavuokaan, jossa pohjalle leikattu leivinpaperiympyrä. Levitä omenatäyte pohjan päälle.

Sekoita tuorejuustotäytteen ainekset yhteen ja kaada päälle. Paista 175 asteessa noin 30 min. Jäähdytä yön yli jääkaapissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti