tiistai 2. kesäkuuta 2020

Prinsessakakku

Anopin pyöreitä juhlistettiin prinsessakakulla. Täytteenä vaniljakreemijauheesta tehty
diplomaattikreemi sekä vadelmahilloa. Koristeet sokerimassaa.







Kulhokakku

4 munan kääretorttupohja:

4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon varovasti. Levitä leivinpaperille tasaisesti. Paista uunissa 225 °C 7-10 min. Kumoa leivinpaperille.


Käytä erikokoisia kulhoja muottina ja leikkaa kääretorttupohjasta 4 pyöreää pohjaa. Kokoa kakku kulhoon, joka on suurin muotti mitä käytät. Vuoraa kulho kelmulla.


Kostutus:

1 dl maitoa

Täyte 1:

Vadelmahilloa

Täyte 2 Diplomaattikreemi:

1 dl vaniljakreemijauhetta
2,5 dl kylmää vettä
2,5 dl vispikermaa

Sekoita vaniljakreemijauhe kylmään veteen nopeasti. Vispaa kreemiä muutama minuutti.
Vispaa kerma ja sekoita valmis vaniljakreemi sekaan.


Eristeeksi:

1 dl vispikermaa

Koristelu:

Sokerimassaa
Värit pastavärejä
Valkosuklaata koristeiden kiinnitykseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti