maanantai 20. toukokuuta 2013

Juustoiset teeleivät

Teeleipiä on tullut tehtyä lähes joka viikko, niin hyviä ne ovat ja nopeitakin. Perusohje on napattu Talo kotimetsässä-blogista. Nyt lisäsin raastetut juustokäntyt taikinaan. Erilaiset siemenetkin sopivat hyvin. Ja voi pakastaa.



6 teeleipää

2 dl kaurahiutaleita (puurohiutaleita tai isoja hiutaleita)
2-3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
2 tl sokeria
2-3 dl juustoraastetta
0,5 dl öljyä
2 dl maitoa tai vettä

Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää öljy ja maito. Sekoita tasaiseksi. Jaa taikina lusikalla 6 kasaan leivinpaperin päälle pellille. Ripottele päälle varovasti jauhoja ja taputtele ohuiksi, pyöreiksi leiviksi. Paista 225 asteessa keskitasossa 10-15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti