tiistai 5. helmikuuta 2013

Banoffee

Tein elämäni toisen banoffeen käyttäen nyt valmiiksi keitettyä kondensoitua maitoa purkista. Helppo herkku. Näin jossain ruusupursotuksella koristellun banoffeen ja kokeilin sitä itsekin tähän. Vasta tokana päivänä pohja oli kovettunut helposti leikattavaksi. Tätä herkuteltiin mieheni synttäreinä, kun en nyt ehtinyt muuta täytekakkua väsäämään.




24 cm irtopohjavuoka


200 g Digestive-keksejä
75 g sulatettua voita

1 prk kondensoitua maitoa, keitettyä
2 banaania
1,5 dl Flora Vispiä tai vispikermaa
kaakaojauhetta koristeluun

Sekoita keksit ja sulatettu voi tehosekoittimessa. Aseta irtopohjavuoan rengas tarjoilulautaselle. Painele massa rengasta apuna käyttäen lautaselle ja laita jääkaappiin odottamaan. Kaada ja levitä keitetty kondensoitu maito pohjan päälle. Pilko banaanit ohuiksi siivuiksi ja asettele ne vuokaan. Vispaa vispi ja levitä tai pursota haluamallasi tavalla. Sirottele kaakaojauhetta koristeeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti