Riemullista joulua!
Kääretorttupohja:
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
Täyte:
2 dl vispikermaa
200 g appelsiinituorejuustoa
100 g valkosuklaata
Kuorrutus:
melkein 200 g tummaa suklaata
50 g voita
tilkka rommia
Koristelu:
sokerimassaa
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon varovasti. Levitä leivinpaperille tasaisesti. Paista uunissa 225 °C 7-10 min. Kumoa leivinpaperille.
Vatkaa kerma ja sulata valkosuklaa. Sekoita yhteen vispikerma ja tuorejuusto. Ota seosta pari ruokalusikallista ja sekoita sulan suklaan joukkoon ja sekoita nopeasti että se jäähtyy. Sekoita kaikki yhteen.
Sulata kuorrutteeseen tuleva suklaa ja voi varovasti mikrossa. Sekoita halutessasi tilkka rommia sekaan. Kuorruta kakku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti