18 cm irtopohjavuoka
80 g mantelijauhetta
100 g tummaa suklaata
100 g voita
1,5 dl sokeria
3 munaa
2 rkl kaakaojauhetta
0,5 rkl rommia
Sulata voi mikrossa ja lisää suklaapalat ja sekoittele että sulavat ja lämmitä tarvittaessa vielä hetki kerrallaan mikrossa. Lisää sokeri ja kaakaojauhe ja sekoita. Lisää mantelijauhe ja sekoita. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita jokaisen jälkeen. Lisää rommi. Leikkaa vuoan pohjalle leivinpaperiympyrä ja voitele paperi ja reunat. Kaada taikina vuokaan ja paista 150 asteessa noin 40 min.
Oi, miten on herkullisen näköinen kakku! Vaikuttaa helpolta tehdä, ja mantelijauheen käyttö miellyttää minua kovasti. Eli kokeilulistalle menee, kiitos ohjeesta :)
VastaaPoista