Tein uudestaan macaronseja, kts. resepti edellisestä postauksesta. Tein kolminkertaisen taikinan ja täytteiksi valikoitui sama puolukka kuin edellisessä ja myös suklaakerma ja raparperi-tuorejuusto.
Alla vielä reseptit macaronsien kolminkertaisen taikinan täytteisiin, eli noin 20-25 kpl jokaista väriä ja makua:
Puolukka-tuorejuustotäyte:
1 dl pakastepuolukoita
100 g maustamatonta tuorejuustoa
3 rkl tomusokeria
3 rkl vaniljakreemijauhetta
Sulata puolukat. Murskaa. Sekoita muut ainekset sekaan.
Raparperi-tuorejuustotäyte:
Noin 2 dl pakasteraparperikuutioita
1 rkl sokeria
100 g maustamatonta tuorejuustoa
3 rkl tomusokeria
3 rkl vaniljakreemijauhetta
Keitä raparpereista ja sokerista kattilassa hilloke. Anna jäähtyä. Sekoita muut ainekset sekaan.
Suklaakerma:
0,75 dl kuohukermaa
75 g fazer tumma suklaa
1,5 rkl voita
Lämmitä kerma mikrossa, lisää suklaapalat. Lämmitä tarvittaessa varovasti lisää, että suklaa sulaa. Lisää voi. Kaada toiseen astiaan. Anna jäähtyä jääkaappikylmäksi noin tunnin verran. Vatkaa vaahdoksi sähkövatkaimella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti