18 cm irtopohjavuoka
Murotaikinapohja:
100 g voita tai 1 dl juoksevaa margariinia
1 dl sokeria
1 muna
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 tölkki kondensoitua maitoa (ei keitettyä)
200 g turkkilaista jogurttia
1 muna
noin 3 dl punaherukoita
Vatkaa voi ja sokeri. Lisää muut aineet. Painele taikina voidellun 18 cm irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
Sekoita muut täytteen aineet kuin punaherukat ja kaada pohjalle. Ripottele herukat päälle. Paista uunin alaosassa 200 asteessa noin 40-45 minuuttia. Täyte jää vähän hyllyväksi. Anna jäähtyä jääkaappikylmäksi ennen leikkaamista.
Murotaikinapohja:
100 g voita tai 1 dl juoksevaa margariinia
1 dl sokeria
1 muna
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 tölkki kondensoitua maitoa (ei keitettyä)
200 g turkkilaista jogurttia
1 muna
noin 3 dl punaherukoita
Vatkaa voi ja sokeri. Lisää muut aineet. Painele taikina voidellun 18 cm irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
Sekoita muut täytteen aineet kuin punaherukat ja kaada pohjalle. Ripottele herukat päälle. Paista uunin alaosassa 200 asteessa noin 40-45 minuuttia. Täyte jää vähän hyllyväksi. Anna jäähtyä jääkaappikylmäksi ennen leikkaamista.
Näyttää herkulliselta! :)
VastaaPoistaMahtaisikohan tuo pohja onnistua gluteenittomana?
VastaaPoistaTätä on kyllä testattava, punaherukoita on vielä pakkasessa muutama rasia... pitää hoitaa ne pois uusien alta :)