piirakkavuoka
Murotaikina:
100 g voita tai 1 dl juoksevaa margariinia
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja (tai 2,5 dl)
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
noin 3-4 dl mustikoita
purkki rahkaa
1 dl maitoa
0,75 dl sokeria
1 rkl perunajauhoja
1 muna
Sekoita pohjan ainekset yhteen. Painele voidellun vuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita täytteen ainekset yhteen. Kaada mustikat pohjalle ja täyteseos päälle. Paista 175 asteessa noin 30 min. Parasta jääkaappikylmänä kun täyte on hyytynyt sileäksi.
Rahkaiset leivonnaiset ovat kyllä niin hyviä!!
VastaaPoistaIhan täydellisen näkönen mustikkapiirakkapala <3 Nam! Tämmöset mustikkapiirakkaohjeet on ihan mun lemppareita :--)
VastaaPoista