Täytekakut:
Tein kerralla 6 munan kakkutaikinan, jonka jaoin 15 ja 20 cm irtopohjavuokiin.
Täytteeksi tein ison annoksen luumurahkaa, jonka vastaavasti jaoin molempiin kakkuihin; pieneen kakkuun yhteen väliin ja isompaan kahteen väliin. 2,5 dl flora vispiä, 250 g maitorahkaa ja noin 150 g luumusosetta.
Kostutuksena maito, päällä sokerimassapinta sekä sokerimassakoristeet ja Flora vispi-pursotukset.
Marianne-mansikkarahkakakut:
Digestivepohjat kahteen vuokaan jaettuna: 18 cm ja 20 cm: 200 g keksejä + 50 g voita sulatettuna + 0,5 dl juoksevaa margariinia.
Mansikkatäyte kahteen kakkuun jaettuna: 400 g Suomalaisia pakastemansikoita sulatettuna ja soseutettuna, 250 g maitorahkaa, 2,5 dl Flora vispiä, 0,5 dl sokeria, 5 liivatelehteä sulatettuna tilkkaan pakastemansikoiden mehua.
Mariannetäyte kahteen kakkuun jaettuna: pussillinen (220 g) Mariannekarkkeja itse rouhittuna, 250 g maitorahkaa, 2,5 dl Flora vispiä, 2 liivatelehteä sulatettuna noin ruokalusikalliseen vettä.
Lumiukko-koristeet sokerimassaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti