perjantai 2. elokuuta 2013

Banaani-valkosuklaamuffinssit

Ostin venekäyttöön kuuden muffinssin vuoan ja nyt pääsin sitä kokeilemaan lomallamme. Kokonainen banaani vaan oli turhan paljon kuuteen muffinssiin, puolikas olisi riittänyt. Hurjan hyviä kostean makean banaanisia, valkosuklaa oikeastaan oli ihan turha lisä.




6 kpl

0,5 dl juoksevaa margariinia
1 dl sokeria
1 munaa
1,75 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
0,5 dl maitoa

1 banaani (puolikaskin riittäisi)
pari riviä pandan valkosuklaata pieninä paloina
puolikkaan limen mehu

Vaahdota rasva ja sokeri. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan maidon kanssa vuorotellen. Sekoita valitsemasi makuaine taikinaan. Täytä muffinssivuoat. Paista 225 asteessa noin 15-20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti