maanantai 23. heinäkuuta 2012

Mustikkapiirakka

Saaresta keräsimme mustikoita ja leivoin niistä ihanan mustikkapiirakan. Ensimmäisen virallisen lomapäivän kunniaksi :D


piirakkavuoka

Murotaikina:
100 g voita tai 1 dl juoksevaa margariinia
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Päälle:
puoli litraa tuoreita mustikoita

Tarjoiluun:
kevyesti vispattua flora vanillaa


Vatkaa voi ja sokeri. Lisää muut aineet. Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle. Ripottele päälle tuoreet mustikat. Paista 225 asteessa n. 20 minuuttia. Anna hetki jäähtyä. Tarjoile kevyesti vispatun vanillakastikkeen kera.

2 kommenttia:

  1. Sama täällä, uusi osoite ja uusi blogi =)
    Onnea tänne ja tervetuloa katsomaan Kirsin keittiössä blogia =)

    VastaaPoista
  2. Peruutan edellisen... yritän vielä taistella vuodatuksen kanssa =)

    VastaaPoista