Saaresta keräsimme mustikoita ja leivoin niistä ihanan mustikkapiirakan. Ensimmäisen virallisen lomapäivän kunniaksi :D
piirakkavuoka
Murotaikina:
100 g voita tai 1 dl juoksevaa margariinia
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Päälle:
puoli litraa tuoreita mustikoita
Tarjoiluun:
kevyesti vispattua flora vanillaa
Vatkaa voi ja sokeri. Lisää muut aineet. Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle. Ripottele päälle tuoreet mustikat. Paista 225 asteessa n. 20 minuuttia. Anna hetki jäähtyä. Tarjoile kevyesti vispatun vanillakastikkeen kera.
Sama täällä, uusi osoite ja uusi blogi =)
VastaaPoistaOnnea tänne ja tervetuloa katsomaan Kirsin keittiössä blogia =)
Peruutan edellisen... yritän vielä taistella vuodatuksen kanssa =)
VastaaPoista