Tämä pieni kakku on kuin porkkanakakku, kostea ja maukas. Kuorrute kruunaa koko komeuden.
16 cm irtopohjavuoka
Pohja:
0,5 dl juoksevaa margariinia
0,75 dl sokeria
1 muna
1 omena raastettuna
0,5 tl kanelia
1,25 dl vehnäjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
Kuorrute:
125 g mascarponejuustoa
2 rkl tomusokeria
Sekoita juokseva margariini ja sokeri yhteen. Lisää muna ja sekoita. Lisää omenaraaste, kaneli, vehnäjauhot ja leivinjauhe ja sekoita. Voitele 16 cm irtopohjavuoka ja kaada taikina vuokaan. Paista 175 asteessa noin 25-30 minuuttia, kunnes puutikkuun ei jää märkää taikinaa. Anna jäähtyä ja irroita vuoasta. Kuorrutetta varten sekoita mascrponejuusto ja tomusokeri. Levitä kakun päälle.
Oi, tämä on takuulla huippuhyvää ♥ Rakastan porkkanakakkua ja muita ihanan meheviä leivonnaisia, ja tämä näyttää ja kuulostaa todellakin juuri täydellisen mehevältä!
VastaaPoista