maanantai 22. helmikuuta 2016

Pecorino-skonssit

Pecorinojuustosta tai yhtä hyvin parmesaanista saa mukavasti makua skonsseihin, jotka ovat parhaimmillaan heti tuoreina.



10-12 kpl

7,5 dl vehnäjauhoja (laitoin 5 dl vehnäjauhoja ja 2,5 dl ruisrouhetta)
1 tl suolaa
1,5 tl leivinjauhetta
2 rkl sokeria
1 dl juoksevaa margariinia
1 muna
2 dl maitoa tai vettä
1-1,5 dl pecorinojuustoa
voiteluun öljyä

Sekoita yhteen jauhot, suola, leivinjauhe ja sokeri. Lisää juokseva margariini, maito ja muna sekä juustoraaste ja sekoita. Muotoile taikinasta pitkulainen ja noin 3 cm korkea leikkuulaudalla. Leikkaa kolmiomaisiksi paloiksi ja nostele pellille. Voitele öljy-vesiseoksella. Paista 250 asteessa noin 15 minuuttia. Halkaise ja syö voin ja juuston kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti