15x20 cm suorakaiteen muotoinen lasivuoka
noin 12-15 palaa
75 g voita
100 g tummaa suklaata
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
2 kananmunaa
1,5 dl sokeria
0,25 tl suolaa
1,5 dl vehnäjauhoja
noin 2/3 kinuskiksi keitettyä kondensoitua maitoa
Lämmitä uuni 175 asteeseen. Vuoraa vuoka leivinpaperilla. Paloittele suklaa. Sulata voi mikrossa. Lisää suklaa ja sekoita kunnes seos on tasaista. Tarvittaessa käytä mikrossa hetken aikaa. Lisää myös kaakaojauhe ja sekoita tasaiseksi.
Kun on seos on jäähtynyt lisää sokeri ja suola ja sekoita että sokeri sulaa. Lisää kananmunat yksitellen taikinan sekaan, sekoita jokaisen jälkeen. Kääntele lopuksi jauhot sekaan. Levitä brownie-taikinasta vuokaan puolet ja levitä päälle puolet kinuskiksi keitetystä kondensoidusta maidosta, päälle loput taikinasta ja vielä loput kinuskit. Marmoroi vähän lusikalla kerroksia sekaisin. Paista brownieta keskellä uunia n. 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä hyvin ennen leikkaamista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti