Omenat piirakassa. Päällä kauraista murua.
Piirakkavuoka
Piirakkapohja:
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1,25 dl sokeria
0,75 dl juoksevaa margariinia
1 muna
1 dl maitoa
Päälle:
3 omenaa viipaloituna
Kauramuru:
0,5 dl juoksevaa margariinia
0,5 dl tummaa siirappia
1,5 dl kaurahiutaleita
Kuori ja viipaloi omenat. Sekoita vehnäjauho, leivinjauhe, vaniljasokeri, sokeri ja juokseva margariini. Lisää maito ja sekoita. Lisää muna. Sekoita nopeasti löysäksi taikinaksi. Levitä taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle. Ripottele päälle omenasiivut. Sekoita päällisen aineet yhteen ja levitä pinnalle. Paista piirakka 225 asteessa 20 minuuttia. Tarjoa hyvän vaniljajäden kanssa.
Blogissani on sinulle haaste :)
VastaaPoista