9 isoa tai 36 pientä
noin 20x30 cm vuoka
Brownies-pohja:
75 g voita
100 g tummaa suklaata
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
2 kananmunaa
1,5 dl sokeria
0,25 tl suolaa
1,5 dl vehnäjauhoja
Kaurakuorrute:
50 g voita
0,5 dl fariinisokeria
ripaus suolaa
1,5 dl kaurahiutaleita
Lämmitä uuni 175 asteeseen. Vuoraa neliskulmainen vuoka leivinpaperilla. Paloittele suklaa. Sulata voi mikrossa. Lisää suklaa ja sekoita kunnes seos on tasaista. Tarvittaessa käytä mikrossa hetken aikaa. Lisää myös kaakaojauhe ja sekoita tasaiseksi.
Kun on seos on jäähtynyt lisää sokeri, vaniljasokeri ja suola ja sekoita että sokeri sulaa. Lisää kananmunat yksitellen taikinan sekaan, sekoita jokaisen jälkeen. Kääntele lopuksi jauhot sekaan. Levitä brownie-taikina vuokaan.
Esipaista brownie-pohjaa 175 asteessa 10 minuuttia.
Valmista paiston aikana kaurakuorrute. Sulata voi mikrossa. Sekoita voisulan joukkoon loput ainekset. Levitä kauraseos pohjan päälle.
Jatka paistamista 10-15 minuuttia. Leikkaa paloiksi. Hyvää lämpimänä tai jääkaappikylmänä.
Tämäpä onkin mielenkiintoinen ohje! Näyttää ihan superhyvältä ♥
VastaaPoistaNäyttää ihanalta, näitä evääksi ! Muista saunaseuran toive: veneen uunissa syntyviä herkkuja ! Terveisin Elena http://collabella.wordpress.com
VastaaPoista