Leivinpaperi unohtui kauppaan, niin oli keksittävä muuta, joten syntyi tämä vuokapitsa. Täytteenä jauhelihaa, tomaattia ja vihreitä oliiveja. Toimiva tapa paistaa pitsa vuoassa; pohjasta tuli muhkea.
Uunivuoka noin 25x35 cm
Pitsapohja:
1,5 dl vettä
1/3 osa hiivapalasta
ripaus suolaa
loraus oliiviöljyä
vehnäjauhoja
Täyte:
1 purkki pyrettä
noin 200 g paistettua ja maustettua jauhelihaa
2 tomaattia siivuina
noin 5-10 oliivia siivuina
kermajuustoraastetta
pitsamaustetta
Lämmitä vesi mikrossa. Lisää hiiva ja muut aineet. Painele vuokaan. Täytä haluamillasi aineksilla. Paista 250 °C 15 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti