tiistai 8. lokakuuta 2013

Raparperi-kaurapaistos

Nopea ja makeankirpeä herkku, johon meni purkillinen keväällä pakastettuja raparperin paloja.


Piirakkavuoka

puoli litraa raparperinpaloja (pakastettuja)
ripaus sokeria
100 g voita
1 dl sokeria
3 dl kaurahiutaleita
kanelia, kardemummaa ja jauhettua inkivääriä

Laita uuni kuumenemaan. Laita vuokaan ensin hiukan sulaneet raparperit pohjalle ja päälle ripaus sokeria. Anna pehmetä lämpenevässä uunissa noin 5-10 minuuttia. Sulata voi. Sekoita siihen sokeri ja kaurahiutaleet, kaneli, kardemumma ja jauhettu inkivääri. Kaada seos vuokaan raparperien päälle ja paista 200 asteessa noin 30 min. Tarjoile vaniljajäätelön kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti