lauantai 12. tammikuuta 2013

Punaherukka-valkosuklaamuffinssit ja Raparperi-valkosuklaamuffinssit

Pakastimesta pakastimeen matka käy :) Nojoo, pari syötiin tuoreenakin.



12 kpl + 12 kpl

Tein tuplasti taikinan:

100 g voita
2 dl sokeria
2 munaa
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa

Toiseen taikinanpuolikkaaseen:

noin 4-5 dl pakaste-punaherukoita
12 palaa valkosuklaata sydämeksi (Pandan)

Ja toiseen:

noin 4 dl pakaste-raparperikuutioita
12 palaa valkosuklaata sydämeksi (Pandan)

Vaahdota rasva ja sokeri. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan maidon kanssa vuorotellen. Sekoita valitsemasi makuaine taikinaan. Täytä muffinssivuoat. Paista 225 asteessa noin 15-20 minuuttia.

1 kommentti:

  1. Kirpeä punaherukka ja makea valkosuklaa on yksi lempiyhdistelmistäni, viime kesänä tein sellaisia muffinsseja. Osaan muffinsseista laitoin mustikkaa ja valkosuklaata, hyvä yhdistelmä sekin.:) Raparperiversiota täytyykin kokeilla ensi keväänä..:)

    VastaaPoista