torstai 17. maaliskuuta 2022

Cookies and cream juustokakku

Superihanaa kermaista juustokakkua jossa keksinpaloja antamassa kaakaoista makua. Tästä tuli suosikkini. Alkuperäinen resepti muokattu leivotaan-lehdestä.



20 cm irtopohjavuoan reunus tai irtorengas tarjoilulautaselle, sisälle reunakalvo


Pohja:

175 g suklaatäytekeksejä oreo (reilu 1 pötkö)

40 g voita (enemmän parempi koska pohja murenevaa, 60 g?)


Täyte:

n. 110 g suklaatäytekeksejä oreo (vajaa 1 pötkö)

250 g mascarponejuustoa

2 dl kuohukermaa

ripaus tomusokeria, ripaus vaniljasokeria


Säästä 1 keksi muruina pinnalle


Pohjaa varten murskaa keksit ja lisää sula voi. Painele vuokaan. Käytin irtorengasta suoraan tarjoilualustalla ja sisäpuolella reunakalvoa.


Paloittele täytteen keksit. Sekoita juusto ja vatkattu kerma. Lisää keksit ja sokerit. Kaada vuokaan. Koristele murskatulla keksinmurulla. Anna jähmettyä jääkaapissa yön yli. Irroita reunukset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti