perjantai 5. helmikuuta 2016

Raparperikeksit

Keksit-osiosta löytyy jo tämä resepti punaherukoilla ja mustikoilla. Raparpereilla onnistui myös.




100 g pehmeää voita 
1,5 dl sokeria 
1 muna 
1,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl kaurahiutaleita 
0,5 tl leivinjauhetta 
n. 1,5 dl tuoreita tai jäisiä raparperinpaloja

Vatkaa huoneenlämmössä pehmentynyt voi sokerin kanssa kuohkeaksi ja lisää muna ja sekoita. Sekoita keskenään jauhot, kaurahiutaleet ja leivinjauhe. Sekoita ne seoksen joukkoon ja kääntele joukkoon tuoreet tai vielä jäiset raparperin pala. Ota taikinasta reiluja ruokalusikallisia pellille. Neljä keksiä mahtuu yhteen riviin. Paista 200-asteisessa uunissa n. 12-15 minuuttia, kunnes keksit ovat kullanruskeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti