Tämä resepti on Kakkukatrin kirjasta. Tein täytteen puolikkaana eli alla ohje miten tein.
18 cm irtopohjavuoka
Mustikkapiirakka:
1 muna
0,75 dl sokeria
1 dl kermaa
50 g juoksevaa margariinia
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
2 dl tuoreita mustikoita
Juustokakku:
2 dl vispikermaa
150 g tuorejuustoa
150 g valkosuklaata
Vuoraa vuoka leivinpaperilla. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Lisää kerma, juokseva ja kuivat aineet. Sekoita. Kaada vuokaan. Paista n.25-30 min. Anna jäähtyä täysin.
Sekoita jäähtynyt sulatettu suklaa sekoitettuun tuorejuustoon. Lisää vispattu kerma.
Kaada pohjan päälle ja tasoita. Anna jäähtyä 4 tuntia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti