Tämä resepti on Kinuskikissalta.
Helppo tehdä. Kakusta tuli keksinäisen rapsakka.
Sulata voi. Sekoita joukkoon sokeri. Yhdistä kuivat aineet keskenään.
Lisää voi-sokeriseokseen munat reippaasti käsivispilällä sekoittaen. Lisää jauhoseos muutamassa erässä. Käytä puulastaa, jonka avulla taikinaa on helppo käännellä.
Lisää lopuksi suklaahiput.
Vuoraa irtopohjavuoka (halkaisija 24 cm) leivinpaperilla ja levitä taikina vuokaan.
Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia. Kakku saa jäädä keskeltä hieman taikinaiseksi. Nosta leivinpaperin avulla vuoasta.
Paina kakkuun koloja heti paiston jälkeen esimerkiksi kaulimen päällä. Jäähdytä hetki ennen täyttämistä.
Laita kinuskikreemi pursotuspussiin, jossa on iso tähtitylla. Täytä kolot kreemillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti